Please click the link below to visit our
WSL Refrigeration website:

WWW.WSL-REFRIGERATION.COM

Wanzl Ladenbau

Edina stalnica v trgovini so spremembe. Zato strokovnjaki v podjetju Smeh, skupaj s strokovnjaki v podjetju Wanzl, vedno iščemo nove in izboljšujemo obstoječe rešitve.  Pri nas gibanje nikoli ne zastane. Globalizacija in prihajajoči novi trendi obračajo našo pozornost h izvoru, kvaliteti in odgovornosti. Zahtevajo reševanje kompleksnih vprašanj povezave prostora s funkcionalno postavitvijo opreme, opredelitvijo vaše jasne in razpoznavne identitete ter drugih procesov v trgovinski dejavnosti. To nam omogočajo predvsem kvalitetni izdelki proizvajalca Wanzl.

Wire Tech

Z vami na trgu je že desetletja klasičen, a še vedno moderen sistem Wire Tech.  Klasičnim ravnim in polkrožnim linijam smo dodali še nove eliptične oblike, ki so na prvi pogled še bolj privlačne in opazne. Osredotočeni ostajamo na ključne oddelke: vinoteka, sadje in zelenjava, kruh in kozmetika, ki s svojo opaznostjo ustvarjajo vašo identiteto.High Rack

Sistem High Rack je modularen in vsestranski sistem. Ravnim linijam smo dodali ukrivljene oblike, ki lepo dopolnjujejo obstoječe elemente.  Še posebej je primeren za promocijske priložnosti.


Expo Line

Sistem Expo Line v regalni obliki omogoča lažjo vizualizacijo vaših proizvodov. Zelo primeren in uporaben je tudi kot nosilec svetlobnih teles in takrat zablesti na vaših sejmih in v vaših prodajalnah.


Alu Tech

Sistem Alu Tech omogoča moderno predstavitev blaga, njegov zaščitni znak pa je aluminijast okvir, ki mu daje še bolj atraktiven izgled.


Duo Tech in Scindo Tech

Sistema Duo Tech in Scindo Tech sta bila prvič predstavljena na sejmu v Düsseldorfu leta 2008. Sistem Duo Tech združuje klasično žico in aluminij z enim cilje: najti trajno rešitev, ki omogoča svobodo oblikovanja. Sistem Scindo Tech pa omogoča jasno in neposredno predstavitev proizvodov, saj sistem ostaja diskretno v ozadju. V razvoju pa imamo še sistema Rima Tech in Fino Tech, ki bosta dala opremljanju tekstilnih trgovin nove razsežnosti.

smeh d.o.o | gorjupova 13 | 1000 ljubljana | slovenija